Gevoelige huid verzorgen met Declar?

gevoelige huid verzorgen

Declaré huidverzorging is speciaal ontwikkeld voor het verzorgen van de gevoelige huid. Het merk is opgericht in 1979 en heeft dus al meer dan 35 jaar ervaring in het verzorgen van diverse gevoelige huidtypen. Een gevoelige huid herken je onder andere aan uitslag, rode vlekken of een trekkerig gevoel. Als je last hebt van deze symptonen is het belangrijk hiervoor de juiste verzorgingsproducten te gebruiken. De juiste huidverzorging kalmeert de huid en verbetert de huidconditie. Declaré heeft een breed aanbod producten voor de gevoelige huid in haar assortiment met daarin het unieke SRC-complex.

Wat is een gevoelige huid?

Als je last hebt van een gevoelige huid, betekent dit dat jouw huid uit balans is. De huid is namelijk teer, dunner en fijner van structuur dan de normale huid. De huid reageert eerder en intensiever op invloeden van buitenaf en van binnenuit. Zichtbare reacties lopen daarbij uiteen van roodheid, irritaties, jeuk, vlekken, schilferige huid, een vale teint en vroegtijdige huidveroudering. De symptonen van een gevoelige huid kunnen zich zowel alleen op het gezicht, als op het hele lichaam voordoen. Voor de verschillende lichaamsdelen zijn verschillende verzorgingsproducten beschikbaar voor de beste verzorging.

Hoe ontstaat een gevoelige huid?

Een gevoelige huid kan diverse oorzaken hebben. Je kunt een gevoelige huid in de genen hebben (erfelijkheid), maar ook je levensstijl kan invloed hebben op jouw huidconditie. Stress, roken of het gebruik van medicijnen zijn van invloed op de gevoeligheid van jouw huid. Ook (ongezonde) voeding en hormonale veranderingen kunnen ervoor zorgen dat je huid erg gevoelig is. Het is daarom belangrijk te kiezen voor huidverzorging die past bij de conditie van jouw huid.

Verzorg je huid met Declaré

Declaré huidverzorging heeft als unieke eigenschap het SRC-complex. Dit complex is speciaal ontwikkelt voor de verzorging en verbetering van de gevoelige huid. Het vermindert irritatie, geeft de huid een gelijkmatige teint en zorgt voor een beter gevoel van welzijn. Daarnaast beschermt het de huidcellen tegen veroudering en vroegtijdige rimpelvorming. Je vindt het SRC complex in vrijwel alle Declaréproducten. Ons assortiment huidverzorging voor de gevoelige huid is onderverdeeld op basis van gebruik.

Welk huidtype heb jij?

Weet je niet zeker of jij last hebt van een gevoelige huid, of dat je wellicht een ander huidtype hebt? Doe onze eenvoudige online huidanalyse?en ontvang direct advies over de producten die je het beste voor jouw huid kunt gebruiken. Heb je liever telefonisch contact? Onze schoonheidsspecialistes zitten dagelijks van 9.00 tot 18.00 uur voor je klaar om je telefonisch te adviseren. Bel ons gerust eens op: 0512 – 36 46 23